WO2016116622A1 - Cellobiose in fermented meat and sausage products - Google Patents
Full article: Issues surrounding consumer trust and acceptance of existing and emerging food processing technologies
Leitsätze für Fleisch und Fleischerzeugnisse - PDF Free Download
Leitsätze für Fleisch und Fleischerzeugnisse geändert.
Bekanntmachung
MALDI mass spectrometry imaging: From constituents in fresh food to ingredients, contaminants and additives in processed food - ScienceDirect
Sachstandsbericht: Leitsätze für Fleisch und Fleischerzeugnisse
81. Arbeitstagung des ALTS
Leitsätze für Fleisch und Fleischerzeugnisse - PDF Free Download
Development of two specific multiplex qPCRs to determine amounts of Pseudomonas, Enterobacteriaceae, Brochothrix thermosphacta and Staphylococcus in meat and heat-treated meat products - ScienceDirect
Handbuch Fleisch und Fleischwaren | Behr's Verlag
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Sustainability | Free Full-Text | Comparing “Leaf-to-Root”, “Nose-to-Tail” and Other Efficient Food Utilization Options from a Consumer Perspective | HTML
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1 Stellungnahme des Niedersächsischen Ministeriums für Ernährung, Landwirtschaft und Verbraucherschutz Eingabe 02373/88/18 Ch
Applied Sciences | Free Full-Text | Influence of Processing Steps on Structural, Functional, and Quality Properties of Beef Hamburgers | HTML
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Fleisch – Wikipedia
MALDI mass spectrometry imaging: From constituents in fresh food to ingredients, contaminants and additives in processed food - ScienceDirect
Applied Sciences | Free Full-Text | Influence of Processing Steps on Structural, Functional, and Quality Properties of Beef Hamburgers | HTML
Handbuch Fleisch und Fleischwaren | Behr's Verlag
ProVeg kritisiert mit zahlreichen Unternehmen die Leitsätze für Veggie-Alternativprodukte - ProVeg Deutschland
PDF) Characteristics of selected pork muscles 45 min and 24 h post mortem
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